به گزارش قدس آنلاین، آیت الله سید احمد علم الهدی؛ نماینده ولی فقیه در استان خراسان رضوی در ویژه برنامه سالروز رحلت اسوه صبر و استقامت، ام المصائب؛ حضرت زینب کبری(س) که ظهر امروز در رواق امام خمینی (ره) بارگاه ملکوتی حضرت امام رضا(ع) برگزار شد، به تبیین شخصیت ولایی این بانوی بزرگوار پرداخت و گفت: وقتی حضرت زینب (س) دیده به جهان گشود قنداقه آن حضرت را به پیامبر(ص) دادند؛ ایشان او را زینب یعنی مایه زینت و افتخار پدر نام نهادند و فرمودند: «این دختر دارای جلالت و عظمت بسیار است».
وی تصریح کرد: حضرت زینب(س) از نظر شخصیتی شباهت بسیاری به حضرت خدیجه(س) داشتند و همانطور که ایشان تمام ثروت و ظرفیتهای وجودی خود را در راه توسعه و اعتلای اسلام خرج کردند، این بانوی با فضیلت نیز نهضت خونین عاشورا را تبدیل به یک انقلاب جهانی کردند و به این ترتیب موجب احیاء دوباره اسلام شدند.
امام جمعه مشهد افزود: حضرت زینب (س) در کربلا جلوهای از عظمت و شکوه شخصیت والای امیرالمومنین(ع) را به نمایش گذاشتند و زمانی که ایشان در شام علیه دستگاه اموی خطبه خواندند همه به یاد امیرالمومنین(ع) افتادند.
خطیب حرم مطهر رضوی افزود: دستگاه بنی امیه بعد از به شهادت رساندن سیدالشهدا(ع) در کربلا میخواستند با تبلیغات وسیع نهضت خونین آن حضرت را به صورت بسیار ضعیف و ضد اسلام معرفی کند ولی افشاگریهای زینب کبری (س) موجب شد جریان کربلا به صورت یک انقلاب مقتدرانه جلوه کند.
وی اضافه کرد: این بانوی بزرگوار در روز عاشورا تمام مصائب را تحمل کردند و جان امام زمان خود یعنی حضرت زین العابدین(ع) را نجات داده و ایشان را دعوت به صبر و بردباری کردند.
آیت الله علم الهدی ابراز کرد: دستگاه بنی امیه بعد از واقعه عاشورا از ترس افشاگریهای حضرت زینب (س) ایشان را از مدینه به شام تبعید کردند و از آنجا که این بانوی بزرگوار دیگر تاب بازگشت به شام و یادآوری مصائب کربلا را نداشتند، در نزدیکی این شهر جان به جان آفرین تسلیم و از دنیا رحلت کردند.
از دیگر برنامه های این مراسم اجرای برنامه مرثیه سرایی و ذکر مصیبت توسط ذاکران و مرثیه سرایان اهل بیت (ع) و قرائت زیارت رجبیه بود و در پایان نیز زائران و مجاوران نماز ظهر و عصر را به امامت آیت الله علم الهدی اقامه کردند.
منبع: آستان نیوز
انتهای خبر/
نظر شما